Cu mult peste media zilnică de vaccinări din Vale, / 955 de...

Cu mult peste media zilnică de vaccinări din Vale, / 955 de persoane din Petroșani și localitățile apropiate au fost vaccinate la maratonul de trei zile de la Sala Polivalentă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

După startul fulminant de vineri, când în câteva ore la Sala Polivalentă din Petroșani se vaccinaseră peste 120 de persoane în cadrul acțiunii sanitare intitulate de autorități „Maratonul vaccinării”, numărul celor care s-au vaccinat în cele trei zile de week-end a ajuns aproape de 1.000, mai exact 955 de persoane, după cum ne-a informat încă de duminică seara primarul municipiului de la poalele Parângului, Tiberiu Iacob-Ridzi. În ceea ce a avut să ne transmită, primarul petroșenean a specificat și faptul că n-au existat deloc reacții adverse, cel puțin la prima vedere,

„955 de persoane s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 la Maratonul Vaccinării, organizat în acest week-end la Petroșani. Imunizarea s-a făcut cu serurile Pfizer BioNTech și Johnson & Johnson și nu a fost raportată nicio reacție adversă.

Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că vaccinul este singura metodă prin care putem reduce riscul de infectare și de a dezvolta forme severe ale bolii!

Maratonul vaccinării a fost organizat de Primăria municipiului Petroșani, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, Spitalul de Urgență Petroșani și Instituția Prefectului de Hunedoara”, a transmis Tiberiu Iacob-Ridzi.

Acum nu știm dacă acest număr de vaccinați, împărțit la trei zile, e mare, sau e mic, dar e clar că peste 300 de personae vaccinate pe zi este mult peste media zilnică de vaccinări care se fac la Spitalul de Urgență din Petroșani sau la celelalte centre de vaccinare din Valea Jiului. Ceea ce înseamnă că acțiunea sanitară de la Petroșani a fost reușită, cel puțin din cât se declară de mulțumite autoritățile locale și sanitare județene, inclusiv Instituția Prefectului de Hunedoara.

De la șeful DSP Hunedoara am aflat că astfel de acțiuni sanitare vor fi reluate cât de curând, nu doar la Petroșani, ci și la Hunedoara și Deva, dar și în alte municipii și orașe din județ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii