CSM Jiul Petroşani / 163 de sportivi şi 15 antrenori

CSM Jiul Petroşani / 163 de sportivi şi 15 antrenori

Timp de citire: un minut
Înfiinţat în anul 2009, Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroşani are 9 secţii, dintre care două încă nu funcţionează: cele de nataţie şi automobilism.
Cei mai mulţi sportivi, 60, sunt la secţia de karate (antrenori Radu Polifronie şi Alina Tinca), aceasta fiind şi secţia cu cele mai bune rezultate.
La secţia şah sunt 28 de sportivi (antrenori Gheorghe Şcurhan şi Teodor Berinţan).
La secţia de tenis activează 10 sportivi pregătiţi de Grigore Peter, iar la secţia tenis de masă sunt cinci sportivi îndrumaţi de Marius Rosenfeld.
Cu rezultate bune se numără şi cei 10 boxeri pregătiţi de Alexandru Pescar şi Armand Cosma. Una dintre cele mai iubite secţii, cea de fotbal, şi cu rezultate bune la nivel de juniori, are 60 de fotbalişti coordonaţi de Marin Tudorache, Damian Militaru, Cosmin Kanduth, Sorin Ghiţan, Petru Ititesc şi Octavian Fage.
La secţia cu mare tradiţie în acest sport, atletism, sunt înscrişi 10 atleţi, toţi aflaţi la început de drum, selecţiile fiind în toi la această ramură sportivă. De pregătirea lor se ocupă Daniela Vasiloancă.
Nou înfiinţate, secţiile de nataţie şi de automobilism nu şi-au început activitatea.
„Cele mai bune rezultate vin de la karate, apoi de la fotbal şi de la şah. Trebuie menţionat faptul că CSM Jiul Petroşani este finanţat în proporţie de 90 la sută de Primăria Petroşani, restul de 10 la sută fiind suportat de către părinţii sportivilor. Antrenorii nu sunt plătiţi de către primărie, ei având contracte de voluntariat”, a declarat directorul sportiv al CSM-ului din Petroşani, Radu Polifronie.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii