Cristian Resmeriţă – un om, o vorbă: Pe primul loc, oamenii!

Cristian Resmeriţă – un om, o vorbă: Pe primul loc, oamenii!

Timp de citire: 2 minute
1.Cristian ResmeritaCristian Resmeriţă, candidatul cel mai bine clasat electoral în lupta pentru Primăria Lupeni, este printre puţinii politicieni locali care îşi ţin cuvântul dat. Întotdeauna promisiunile sale sunt respectate, devenind realitate. Nu o spunem noi, ci faptele sale.
„Pe primul loc, oamenii”, acestea au fost cuvintele care l-au însoţit pe Cristian Resmeriţă în întreaga carieră de deputat, cuvintele cu care a pornit la drumul spre fotoliul de primar al Lupeniului.
Cristian Resmeriţă a ales să pună pe primul plan cerinţele cetăţenilor şi a făcut totul ca proiectele promise să fie puse în practică. Sunt multe exemple de dat. Dintre toate acestea, exemplificăm cu proiectul de reconstrucţie a zidului de sprijin şi lărgirea la două benzi a drumului care duce în cel mai vechi cartier al Lupeniului, Cartierul Ştefan. Întrucât acest proiect părea aproape irealizabil pentru locuitorii de aici, din cauza gradului mare de complexitate a lucrărilor, odată făcută promisiunea, deputatul Resmeriţă şi-a suflecat mâinile şi s-a apucat de lucru, efectuând toate demersurile necesare. Împreună cu administraţia locală, în primăvara acestui an, a demarat lucrările de reabilitare a drumului. Într-un timp destul de scurt, proiectul a prins contur, astfel că în prezent locuitorii de aici sunt beneficiarii unui drum nou, modern.
Referitor la realizarea acestui important proiect, deputatul Cristian Resmeriţă, candidat la funcţia de primar al Lupeniului, ne-a declarat cu modestie (deşi suntem în campanie electorală): „Nu pot decât să îmi exprim bucuria, pentru că am reuşit şi de această dată să îmi duc la bun sfârşit promisiunea făcută cetăţenilor din Cartierul Ştefan. A fost un proiect destul de dificil de realizat, din cauza dificultăţilor pe care acest gen de lucrări le ridică. Însă, cu multă muncă, lucrările au putut fi finalizate în bune condiţii. Acest drum reprezintă doar o parte din ceea ce ne-am propus să facem pentru locuitorii din această parte a oraşului. Urmează ca din toamna acestui an, SC Apa Serv Valea Jiului SA să înceapă lucrările de introducere a canalizării. Apoi, vor fi finalizate lucrările de asfaltare pe întreaga cale de acces în zonă”.
Dintre toţi candidaţii la funcţia de primar, Cristian Resmeriţă este un om de cuvânt. Nu o spunem noi, ci faptele sale. Pe primul loc, oamenii!
Sonia LIBERESCU
Lucrari – galerie foto

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii