Corvinul își lansează magazinul oficial

Corvinul își lansează magazinul oficial

Timp de citire: un minut

La evenimentul în care Corvinul își lansează magazinul oficial vor participa jucătorii și stafful tehnic, conducerea, cât și foști jucători ai Corvinului, printre care și deținătorul trofeelor internaționale „Balonul de Aur” și „Gheata de Bronz”, Romulus Gabor, o legendă a clubului care zilele trecute a aniversat 62 de ani.

Până acum, Corvinul avea un stand prin care își comercializa produse cu însemnele clubului și care era montat doar la meciuri, pe platforma din fața „Tribunei mari” a stadionului „Michael Klein” din Hunedoara.

Astfel, de luni, „corbii” vor avea un magazin oficial amplasat în centrul orașului Hunedoara, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură.

„Magazinul oficial al clubului nostru va fi inaugurat luni, 23 octombrie, de la ora 16:00, în compania întregului lot, al staff-ului administrativ și tehnic, dar și a mai multor foști jucători ai clubului nostru. Printre aceștia, Romulus Gabor, cel care va aduce la întâlnirea cu fanii și Balonul de Aur și Gheata de Bronz, primite în urma prestației de la Campionatul Mondial de Tineret din Australia, din 1981.De altfel, replici ale acestora vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial, semnate de către fostul mare mijlocaș al Corvinului! Ideea vine chiar în luna în care, în urmă cu mai bine de patru decenii, avea loc competiția de la Antipozi și, totodată, la doar câteva zile de la data la care „cangurul” a împlinit 62 de ani.

În 1981, Naționala de Tineret, cu trei jucători ai Corvinului în lot (Rednic, Andone și Gabor – care a marcat și patru goluri) ocupa locul al treilea la Mondial. Corvinul Official Store este amplasat chiar în centrul orașului, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură și va cuprinde o gamă largă de produse (peste 200 de obiecte diferite), urmând ca, până la mijlocul lunii următoare acestea să fie la dispoziție pentru comandă și pe un site dedicat Fan Shop-ului”, a informat Corvinul Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii