Corvinistul Gabor și-a pus la vedere / „Balonul de Aur” și „Gheata...

Corvinistul Gabor și-a pus la vedere / „Balonul de Aur” și „Gheata de Bronz”

Timp de citire: un minut

FC Corvinul 1921 Hunedoara este unul dintre puținele cluburi din România care are un magazin oficial, în care fanii pot găsi o varietate largă de materiale promoționale cu însemnele și în culorile clubului. 

Inaugurarea lui a avut loc în prezența lotului actual, al staff-ului tehnic și administrativ, precum și a mai multor figuri importante din istoria grupării alb-albastre.

Unul dintre punctele centrale ale evenimentului a fost pre­zența lui Romulus Gabor, cel care a adus, în premieră, după mulți ani, Balonul de Aur și Gheata de Bronz, primite în urma prestației sale în tricoul Naționalei, la Campionatul Mondial de Tineret, din 1981, în Australia. Fanii s-au putut fotografia alături de fostul mare jucător al Corvinului și de cele două trofee, având posibilita­tea de a-și comanda și replici ale acestora, din magazinul oficial.

În plus, la o zi distanță de la victoria din campionat cu Chindia Târgoviște, clubul a prezentat și un nou rând de echi­pament, pe care Alexandru Neacșa și compania îl vor îmbrăca în acest sezon de Liga 2. Acesta este inspirat dintr-unul dintre primele echipamente pur­tate de o echipă de fotbal din Hunedoara – Uzinele de Fier – în 1930. Dincolo de carourile alb-albastre (care se regăsec și pe șort), pe tricou se distinge și Castelul Corvinilor, dar și litera H.

Corvinul Official Store va fi deschis de miercuri până dumi­nică, de la ora 16:00, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură, oferind o gamă de peste 200 de produse diferite, de la tricouri originale de joc, la tricouri polo, hanorace, bluze, geci, șepci, căciuli, rucsacuri, ghiozdane, penare, agende, caiete, căni, termosuri, umbrele, mingi, perne, insigne, fanioane, stickere, pahare, calendare și multe altele.

În plus, de la jumătatea lunii noiembrie, toate acestea vor putea fi comandate și on-line, de pe un site dedicat Fan Shop-ului corvinist.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii