Consiliul Local Petroşani / 31 de proiecte pe ordinea de zi

Consiliul Local Petroşani / 31 de proiecte pe ordinea de zi

Timp de citire: un minut
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a consiliului local Petroşani s-au aflat 31 de proiecte.28 au fost votate.
Două proiecte de hotărâre au fost amânate pentru faptul că s-au strecurat greşeli în redactare şi anumite pasaje din articolele proiectului n-au corespuns cu expunerea de motive. Este vorba de două proiecte deloc de interes general, unul vizând o parcelă de teren de 26 mp pentru construirea unui garaj, celălalt – legat de concesionarea prin negociere directă (sau prin licitaţie, aici fiind de fapt diferendul şi de aici amânarea proiectului) a unei parcele de teren de 165 mp de pe strada Unirii.
Faţă de Petrila, unde proiectele suplimentare s-au împărţit în plină şedinţă, la Petroşani acestea au apărut cu două zile înainte de şedinţă, în număr de 5, astfel că ele au putut fi discutate civilizat şi analizate şi în comisiile de specialitate ce s-au întrunit marţi, 30 august.
La câteva proiecte 3 consilieri s-au abţinut, dar 80% din proiectele supuse la vot au trecut în unanimitate.
Unul dintre proiecte a vizat şi desemnarea noului preşedinte de şedinţă pentru următorul trimestru: consilierul liberal Petru Drăgoescu. Care îi ia locul consilierului Nicolae Iliaş, primul preşedinte de şedinţă din acest mandat legislativ.
Corneliu BRAN 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii