Consiliul Local Petrila / 17 proiecte votate

Consiliul Local Petrila / 17 proiecte votate

Timp de citire: un minut
Şedinţa ordinară a Consiliului Local Petrila, desfăşurată în ultima zi a lunii august, n-a adus pe ordinea de zi nimic spectaculos, care să creeze polemici între consilierii locali.
În nicio oră cele 11 proiecte plus alte 6 proiecte suplimentare au trecut fără nicio obiecţiune din partea vreunui consilier local. Totuşi, la fel ca şi în mandatul trecut, năravul introducerii proiectelor suplimentare înainte de şedinţă a fost păstrat. Înaintea şi în timpul şedinţei au fost împărţite consilierilor proiecte de hotărâre.
Acest fapt naşte o întrebare legitimă: la ce bun şedinţele comisiilor de specialitate? Păi, dacă apare o rectificare de buget, cum a fost cazul unui astfel de proiect suplimentar, dacă nu se discută în comisiile de specialitate şi nu se explică acolo de oamenii specializaţi din primărie rostul modificărilor, faptul că intră bani şi la ce capitol sunt alocaţi şi aşa mai departe, de unde poate cunoaşte în mare viteză un consilier local, care să zicem că nu are studii economice sau juridice, dacă modificarea respectivă se face bine sau nu, astfel încât să voteze în cunoştinţă de cauză?
Şedinţa a început cu schimbarea preşedintelui de şedinţă. Consilierul local Daniela Vişănescu fiind în concediu, rolul de preşedinte a fost preluat de consilierul independent Cristian Orosz, la propunerea pesediştilor.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii