Consiliul Local al municipiului Vulcan: Ce nu s-a putut cu Mârza a...

Consiliul Local al municipiului Vulcan: Ce nu s-a putut cu Mârza a fost posibil cu Feszner

Timp de citire: un minut
Locul vacant ivit în Consiliul Local al municipiului Vulcan, după demisia consilierului local PSD Bădău Adrian Bogdan, a fost ocupat prin validarea mandatului candidatului care-i urma demisionarului pe lista de la alegerile locale din vară.
Proiectul de hotărâre privind 
validarea mandatului de consilier local al domnului Feszner Ştefan Florin a fost primul pus în discuţie în şedinţa extraordinară convocată în dimineaţa zilei de miercuri, 28 decembrie. Lucru de înţeles, fiindcă, doar după validare, rostirea jurământului şi semnarea documentului oficial noul, venit în consiliul local poate să ia cuvântul la discuţii şi să voteze. Secvenţele de învestire nu au diferit de celelalte cazuri similare.
Diferit a
fost faptul că validarea s-a făcut într-o şedinţă de consiliu local extraordinară. Nu-mi aduc aminte să se mai fi întâmplat aşa ceva. Graba ar putea fi explicată prin aceea că iniţiatorul proiectului, nimeni altul, decât primarul Gheorghe Ile, nu a vrut să-l prindă Anul Nou cu un consilier PSD în minus. Am ţinut să precizez asta, fiindcă, în cazul validării mandatului de consilier al lui Florin Mârza, acelaşi Ile a lălăit-o două luni bune, şi cred că tot aşa o ţinea, dacă doamna Angela Stoica nu ar fi ieşit la interval cu proiectul de hotărâre prin care colegul ei de partid a ajuns să stea lângă ea la şedinţele de consiliu local.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii