Consiliul Județean Hunedoara a fost somat, luni, de către primarul Petroșaniului să...

Consiliul Județean Hunedoara a fost somat, luni, de către primarul Petroșaniului să coboare “cultul personalităţii” de pe drumul care duce în Parâng

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, a somat, luni dimineața, Consiliul Județean Hunedoara și executantul proiectului, SC Strabag SRL, să desființeze în 5 zile corpul de afișaj amplasat fără autorizațiile legale pe DJ 709 F, Cabana Rusu – Masivul Parâng.

 

Motivația primarului Petroșaniului este aceea că terenul pe care a fost amplasată inscripția, mare și vizibilă, „Consiliul Județean Hunedoara”, aparține domeniului public al municipiului Petroșani, acesta fiind predat conform legii constructorului, în cadrul proiectului de modernizare a drumului județean pentru realizarea unei parcări.

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi susține că afișajul respectiv „a fost realizat fără autorizație”, reprezentând o lucrare suplimentară, dar care nu a fost cuprinsă în documentația ce a stat la baza emiterii autorizației de construire.

 

„Referitor la lucrările de construcție cu caracter provizoriu ale unui corp de afișaj pe care le-ați realizat în Petroșani, Masivul Parâng, pe DJ 709F, pe un teren ce aparține Domeniului Public al Municipiului Petroșani, prin prezenta vă informăm că aceste lucrări nu fac parte din proiectul ”Modernizare DJ 709F: DN 7A – Cabana Rusu – Masivul Parâng km 6+600 – km 10+ 325)”, proiect ce a stat la baza emiterii autorizației de construire nr. 83/29.08.2017.

Având în vedere cele de mai sus, vă solicităm ca, în termen de 5 zile de la primirea prezentei, să procedați la desființarea lucrărilor realizate fără autorizație de construire”, se arată în adresa transmisă luni dimineață de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, responsabililor din cadrul Consiliului Județean Hunedoara, precum și către executantul lucrării, SC Strabag SRL”, se susține în somația transmisă celor de la consiliul județean și semnată de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe neoprit
Articolul următorMândria lui Avram Iancu

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii