Conferința de deschidere a proiectului „Creșterea vitezei de adopție a energiei regenerabile...

Conferința de deschidere a proiectului „Creșterea vitezei de adopție a energiei regenerabile în Romania”. Eveniment de elită, astăzi, la Petroșani

Timp de citire: un minut

Asociația Centrul Regional Pentru Ocuparea Forței De Muncă Și Protecție Socială (Asociația CROFMPS), în calitate de Promoter de Proiect, organizează o conferință de deschidere a proiectului cu titlul Creșterea vitezei de adopție a energiei regenerabile în România” în data de 31.05.2023, începand cu ora 10:00, în sala Bibliotecii Universității din Petrosani, str. Universității nr. 20, jud Hunedoara.
Asociatia CROFMPS, furnizor de formare profesională din 2010, acreditata in domeniul serviciilor sociale din 2019, are experiență de implementare în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 prin desfășurarea a 5 proiecte în Muncipiul Petroșani, Municipiul Lupeni, Bucuresti si Sibiu.
Este primul proiect câștigat de Asociația CROFMPS prin Programul de Grant Norvegian 2014-2021 și are ca obiectiv
creșterea gradului de conștientizare a publicului larg cu privire la utilizarea energiei regenerabile, importanța eficientei energetice în activitatea desfașurată și acumularea de know-how în acest domeniu specific.
Proiectul este implementat în parteneriat cu firma InnoVius SA din Norvegia, firmă
specializată în dezvoltarea de afaceri, cu o echipă de experți care a implementat cu succes peste 100 de proiecte finanțate de Ministerul Afacerilor Externe din Norvegia, Innovation Norway, Comisia Europeană, USAID și 8 proiecte finanțate prin Granturi SEE și Norvegiene, care au promovate tematici legate de protecția mediului și promovarea educației în rândul tinerilor.

Regăsiți mai jos agenda evenimentului:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii