Concerte aniversare „Capella Juventa”

Concerte aniversare „Capella Juventa”

Timp de citire: un minut
Cu ocazia celei de a 20-a aniversări a parteneriatului între tinerii Orchestrei Şcolii de Muzică din Ilmenau/ Turingia-Germania şi ai Liceului de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva, Orchestra de tineret „Capella Juventa” va susţine o serie de concerte speciale.
Programul acestor concerte aniversare este următorul: marţi, 31 mai, de la ora 18, Cisnădioara; miercuri, 1 iunie, de la ora 18, Orăştie – Biserica Evanghelică; joi, 2 iunie 2016, de la ora 18, Hațeg – Casa de Cultură; vineri, 3 iunie 2016, de la ora 18, Castelul Corvinilor din Hunedoara – Sala Dietei; iar sâmbătă, 4 iunie 2016, de la ora 18, Biserica „Immaculata” din Deva. Relaţiile de prietenie între cele două şcoli există din 1996. De patru ani celor două şcoli li s-a alăturat şi Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu” – secţia Muzică.
Cele mai recente proiecte comune au avut loc în 2012 în Austria – inclusiv cu două concerte în Viena, 2013 în România, 2014 şi 2015 în Germania.
Cu această ocazie, aproximativ 52 de membri ai orchestrei, inclusiv 17 din Deva şi Hunedoara, se pregătesc pentru un concert plin de culoare cu un program format, printre altele, din Suita „Carmen” de Georges Bizet şi o suită de Valentin Haussmann. În a doua parte a concertului pot fi ascultate cunoscute piese pop, rock şi muzică de film (printre care, „The Hobbit”, „Forrest Gump”, „Titanic”).Intrarea este liberă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii