Comunicat de presă OPTDHD

Comunicat de presă OPTDHD

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Președintele Organizației Patronale din Turism DEVA – Hunedoara (OPTDHD) a avut la sfârșitul săptămânii trecute o întâlnire cu deputatul hunedorean Natalia Intotero. Aceasta i-a prezentat președintelui OPTDHD discuțiile care au avut loc marțea trecută în Comisia pentru Industrii și Servicii din Parlamentul României, unde s-a discutat și despre Fondul de Tranziție Justă ca parte a Mecanismului European de Tranziție Justă, instrument de finanțare europeană în care au fost acceptate șase județe din România, printre care se numără și județul Hunedoara. Fondul de tranziție justă nu include și finanțare pentru sectorul economic al turismului.

La solicitarea doamnei deputat Natalia Intotero, OPTDHD am remis federației Patronale din Turismul Românesc (FPTR), al cărei membru este, o solicitare de a adresa o scrisoare Comisiei Europene prin care, în calitate de unică federație cu reprezentativitate legală din turismul românesc să se solicite includerea turismului în lista de activități finanțate pentru cele șase județe.

FPTR, sub semnătura președintelui său, Mohammad Murad, a trimis Comisiei Europene scrisoarea pe care o atașăm prezentului comunicat.

Sperăm într-o rezoluție favorabilă a solicitării, dat fiind că turismul, cel puțin pentru județul Hunedoara reprezintă în opinia noastră, împărtășită de tot mai multă lume, singura alternativă viabilă pentru redresarea economică atât de necesară a județului.

Deva, 07.06.2021

Comitetul Director OPTDHD

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii