Comunicat de presă

Comunicat de presă

Timp de citire: un minut
Astăzi, 12 ianuarie 2017, (ieri – n.r.) au avut loc două întâlniri la primăriile municipiilor Petroșani și Lupeni în scopul analizării modului de pregătire și intervenție pentru protecția turiștilor din Zona Schiabilă Parâng și din Stațiunea Straja.
La întâlnirile inițiate de prefectul județului Hunedoara, domnul Valer UNGUR, au participat reprezentanții celor două autorități ale administrației publice locale amintite, precum și conducătorii instituțiilor județene cu atribuții în domeniu: inspectorul-șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara, domnul colonel dr. Robert Iulian VÎŢĂ; șeful Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, domnul comisar-șef de politie dr. Liviu Gabriel DUMITRU; inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, domnul locotenent-colonel Viorel Cornel DEMEAN; directorul Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, domnul Ovidiu BODEANU; reprezentanții operatorilor instalațiilor de transport pe cablu din Parâng și Straja, șefii polițiilor locale din Petroșani și Lupeni, reprezentanții firmelor responsabile cu deszăpezirea în cele două zone turistice și repre­zentanții agenților economici care desfășoară activități turistice în zone.
Au fost dezbătute problemele din activitatea curentă, specifice pentru Domeniul Schiabil Parâng și Stațiunea Straja și s-au propus soluții de colaborare și cooperare pentru înlăturarea eventualelor disfuncționalități.
„Această acțiune este firească, întrucât ne preocupă permanent și siguranța turiștilor, în condițiile specifice sezonului de iarnă, cu atât mai mult în perioadele de ninsori abundente și avertizări de ger și viscol”, a declarat prefectul județului Hunedoara, domnul Valer UNGUR.
Biroul de presă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii