Comuna Băița face pasul spre modernizarea infrastructurii

Comuna Băița face pasul spre modernizarea infrastructurii

Timp de citire: un minut

Primăria Băița a primit o alocare de 5.040.658 lei prin PNDL pentru realizarea lucrărilor infrastructurale de interes. Finanțarea se va realiza în perioada 2017- 2020

Anul trecut, în data de 21 decembrie, Primăria Comunei Băița a scos la licitație serviciile de proiectare și asistență tehnică pe durata lucrărilor, un semn bun pentru că o dată cu realizarea proiectării se dă practic startul implementării proiectului. La Băița infrastructura rutieră este cea mai problematică, pentru că este într-o stare avansată de degradare. Comuna este brăzdată de 3 drumuri comunale, adică 8700 de m de drum, calea leagă cele 11 sate aparținătoare.Sectoarele de drum (DC21, DC 21B, și DC 22) sunt pietruite, asfaltate și din pământ și asigură accesul spre localitățile Băița, Harthani, Carpeni și Trestia.

Serviciile de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport au fost evaluate la prețul de 97.000 , iar câștigătorul va fi stabilit în cursul acestei luni. După realizarea documentației vor fi scoase la licitație și lucrările de execuție.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii