Complexul de la Cheile Buții / Renaște văzând cu ochii

Complexul de la Cheile Buții / Renaște văzând cu ochii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Popasul turistic Cheile Buții continuă să aibă oaspeți, deși restaurantul și amenajarea din fața lui au fost mistuite de flăcări în urmă cu o lună și ceva. La vreo treizeci de metri, lângă clădirea rămasă neatinsă de foc, pot fi văzute, parcate, autoturisme cu numere de înmatriculare din județe diferite.

În discuția purtată

la câteva zile după nenorocire, în biroul primarului Dănuț Buhăescu, domnul Ion Firiza, administratorul complexului turistic de la Cheile Buții, îmi precizase că lucrările de refacere vor începe imediat. Ceea ce s-a și întâmplat. Materialele arse au fost înlăturate, iar locul pe care, la vremea incendiului, se întindeau flăcările amenințătoare a fost transformat în șantier. Miercuri, când subsemnatul se afla acolo, fundația era aproape finalizată, urmând ca, în cursul acestei săptămâni – conform precizării domnului Ion Firiza – să se înceapă montarea structurii metalice.

Deși principala amenajare

a căzut pradă flăcărilor, Cheile Buții continuă să fie gazdă bună pentru turiștii care ajung aici. Lor le stă la dispoziție clădirea care are treizeci de locuri de cazare și mai există terasa și bucătăria care le fac șederea plăcută celor care poposesc, pentru câteva zile, la Cheile Buții. Pe de altă parte, domnul Ion Firiza a ținut să reitereze promisiunea făcută în biroul primarului din Uricani. Aceea că, până la revelion, clădirea care-i va lua locul celei arse va fi terminată și va funcționa la capacitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii