Complexul de la Cheile Buții a redevenit o atracție la sfârșit de...

Complexul de la Cheile Buții a redevenit o atracție la sfârșit de săptămână

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Promisiunea investitorului gorjean Ion Firiza a devenit realitate. În ultima lună a anului trecut, pe locul pe care se afla clădirea distrusă de incendiu a fostului complex de la Cheile Buții s-a ridicat, în timp record, o alta. Una modernă și mult mai rezistentă.

E adevărat,

pandemia instalată în primăvară le-a dat peste cap planurile celor care își planificaseră să facă revelionul la Cheile Buții. Nu s-a putut atunci, dar e posibil să ajungă, aici, acum, în week-end, sau în oricare zi a săptămânii. Asta, pentru că restaurantul de la parter a fost dat în folosință chiar în ultima lună a anului trecut, iar de atunci i-au trecut pragul sute de turiști. Și foarte mulți continuă să vină, atrași de peisajul mirific din zonă și de serviciile ireproșabile pe care le oferă personalul localului.

La etajele I,

al doilea și al treilea încă se lucrează. La fiecare nivel vor fi amenajate câte douăsprezece camere cu suprafața de 35 mp fiecare. Deci, în total 36 de încăperi. În dreptul fiecăreia va fi un balcon de 15 mp. Camerele de la capete vor fi ceva mai spațioase. La fel ca și balcoanele aferente. Priveliștea pe care o vor avea în fața ochilor turiștii care se vor caza în ele este una de vis. Deschiderea Cheilor Buții, la vest, și munți cât cuprinde din celelalte laturi ale imobilului. La mansardă va funcționa un SPA. Domnul Ion Firiza nu a dat un termen precis la care lucrările vor fi terminate. Totuși, mi-a precizat domnia sa, s-ar putea ca etajul I să fie gata de Paști.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii