Colonia de Jos a Vulcanului: Intervenţie operativă a pompierilor

Colonia de Jos a Vulcanului: Intervenţie operativă a pompierilor

Timp de citire: un minut
Un incendiu izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o casă de pe strada George Bariţiu din Vulcan ar fi putut constitui un adevărat pericol pentru imobilele învecinate. Noroc, însă, cu intervenţia promptă a pompierilor.
Focul a apărut
în partea dinspre grădină a casei cu nr.17, în care se află baia şi un hol. Nu este încă clar, pompierii fac cercetări, ce anume a declanşat incendiul. Dar este foarte posibil ca acesta să fi pornit de la instalaţia electrică. Pompierii au fost alertaţi la numărul de urgenţă „112” imediat după ora opt dimineaţa. Trei autospeciale de stingere a incendiului au pătruns pe strada Jiul, plină de gropi, ca să treacă linia ferată şi, apoi, să ajungă în colonie. Când locuinţa i-a luat foc, proprietarul era la serviciu, iar soţia sa la spital.
În partea vestică a casei
care era cât pe ce să fie făcută scrum locuieşte tatăl tânărului pe capul căruia a căzut necazul acesta. Anunţat, el a venit urgent acasă, iar după lichidarea incendiului i-a însoţit pe pompieri. La faţa locului a sosit şi un echipaj al Poliţiei. Ca întotdeauna, cu ocazia unor asemenea evenimente, cei doi agenţi de poliţie de la criminalistică au făcut poze şi le-au luat declaraţii martorilor. Au ars în întregime holul şi instalaţiile din baia situată în acest loc al casei. Din fericire, focul nu s-a propagat şi în cealaltă jumătate a locuinţei, dar a ars o parte a căpriorilor dinspre nord. Pe partea aceasta în multe locuri acoperişul a rămas fără ţigle.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii