Cheile Buții / Ceva de necrezut!

Cheile Buții / Ceva de necrezut!

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri gorjean Ion Firiza a vorbit cât se poate de serios că refacerea din temelii a Cabanei Cheile Buții se va desfășura rapid, iar inaugurarea clădirii care-i va lua locul celei mistuite de incendiu va avea loc la sfârșitul acestui an. 

Modul serios
în care se lucrează la ridicarea noii cabanei din acest loc pitoresc poate fi observat de către oricare turist care ajunge aici și se cazează în imobilul alăturat, neatins de foc. În două luni a fost săpată și turnată fundația pe care, acum, se înalță deja structura metalică a clădirii care va arătat totul față de cea care a căzut pradă flăcărilor. Doamna Larisa Ajwah, fiica domnului Ion Firiza, absolventă a facultății timișorene Geografia Turismului, m-a asigurat că, în noiembrie, cel târziu în decembrie, vor fi date în folosință o parte din restaurant și camerele de la etajul I.

Cabana Cheile Buții 
va fi clasificată la „4 margarete” și, pe lângă spațiile de petrecere și cazare, va avea disponibile locuri de joacă pentru copii și un centru Spa. Ineditul construcției constă în utilizarea INTOG-ului, un material asemănător BCA-ului, care, deși mai scump, îi oferă zidăriei  o excelentă izolare termică. Nu știu în ce măsură v-ar fi de folos alte date tehnice ale construcției. Cred că o privire aruncată imaginii existente pe proiectul lucrării vă va edifica asupra ceea ce veți putea găsi la Cheile Buții peste două luni și ceva. Va fi ceva de necrezut, m-au asigurat gazdele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii