Cetatea Deva va fi introdusă într-un circuit turistic european

Cetatea Deva va fi introdusă într-un circuit turistic european

Timp de citire: un minut

După ce fortificaţia medievală a atras atenţia touroperatorilor chinezi prezenţi la prima ediţie a Forumului pentru turism „Romanian Chinese Travel Forum”, desfăşurat la Bucureşti, la finele săptămânii trecute, Cetatea din Deva intră în vizorul european al circuitelor turistice.

La evenimentul Romanian Chinese Travel Forum au fost aduse în discuţie mai multe atracţii turistice din judeţul Hunedoara. Cei peste 80 de specialişti în domeniu au fost de acord cu introducerea acestui obiectiv în circuitul european, vorbim de specialişti ai unor agenţii de turism din Franţa, Italia, Germania, Austria, China şi România.

„Suntem păstrătorii a peste 400 de obiective turistice. Touroperatorii chinezi s-au arătat interesaţi să le promoveze în circuite europene. Vom mai avea o întâlnire pentru a stabili, împreună, un circuit turistic de câteva zile prin tot judeţul. Putem atrage vizitatori de toate vârstele şi categoriile pentru că aici pot practica toate tipurile de turism – de la turismul cultural, balnear, de recreere sau rural până la turismul sportiv şi extrem”, a afirmat Alin Suciu, directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii