Ce randament dau echipele în amicale

Ce randament dau echipele în amicale

Timp de citire: 3 minute

Este perioada meciurilor de verificare. Vremea de afară pare mai darnică cu jucătorii și cu terenurile de joc. Echipele din Liga 3 și liga 4, din zonă, sunt în febra pregătirilor.

Viitorul Minerul a învins în deplasare

Echipa de fotbal din liga a patra, Minerul Lupeni, a obținut prima victorie în primul amical al anului. Trupa lui Dan Voicu a întâlnit într-un meci de pregătire disputat pe terenul „Dacia” pe CSM Dacia Orăștie.

Jucătorii lupeneni s-au impus cu scorul de 3-0, grație golurilor marcate de Roșian, Popescu și Maria.

Antrenorul Dan Voicu a rulat tot lotul avut la dispoziție.

Următorul meci de pregătire va avea loc sâmbătă, 17 februarie, la Călan.

Primul 11 folosit: Tonca, Șilip, Matei, Ciocîrlan, Arcuși, Mândreci, Roșian, Glavan, Prem, Harangozo, Iepure.

Rezerve: Sandu, Mazilu, Maria, Androne, Popescu, Belei, Harsan.

Vă reamintim că barajul pentru promovarea în liga a 3-a se va da între campioana județului Arad și campioana județului Hunedoara.

16 iunie este data la care se va disputa manșa tur, la ora 18:00 la Arad.

23 iunie este data la care se va disputa returul, la ora 17:30 la Hunedoara.

CSM Jiul – remiză acasă

În cel de-al treilea său amical echipa din Liga 3, CSM Jiul Petroșani a remizat.

Băieții lui Flavius Boroncoi au terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în compania celor de la Gilortul Tg Cărbunești. Meciul s-a jucat pe stadionul „Petre Libardi” din Petroșani. Pentru echipa din Vale a punctat June.

În meciurile jucate până acum, Jiul are un bilanț de o victorie, un egal și o înfrângere.

CSM Deva câștigă din nou

Fotbaliștii de la CSM Deva au jucat al doilea meci amical din stagiul de pregătire montană pe care îl efectuează la Vatra Dornei.

După meciul de miercuri, de pe terenul liderului seriei 9 din Liga 3, Gloria Bistrița și, câștigat cu 2-1, CSM Deva a întâlnit o altă colegă de eșalon.

Trupa pregătită de Marius Sîrbu, Constantin Vișan și Jozsef Magyari s-a deplasat la Rădăuți, unde a întâlnit formația locală CSM Bucovina, locul 3 din seria 1.

Devenii au început partida în formula Raț – Kelemen, Sabău, Iordache, Tod – Gavrilă, Stoica, Creciunesc, Velcotă, Munteanu – Tamaș și au intrat la cabine cu în avantaj, scorul la pauză fiind de 1-0.

Unicul gol al primei reprize a fost înscris în minutul 37 când, după o centrare a lui Gavrilă, Munteanu a reluat spre buturile adverse, portarul de la Rădăuți a respins în față iar Tamaș, pe fază, a trimis în plasă.

În partea secundă s-au făcut mai multe modificări în ambele tabere, pentru CSM Deva mai intrând, după pauză, portarul Avram și jucătorii de câmp Buzan, Stoi, Chițimia, Toma, Popescu, Arnăutu și Ciubăncan, acesta din urmă debutând pentru echipa de la poalele Cetății.

Până la final, nu s-a mai înscris și, astfel, echipa deveană, pentru care nu au fost folosiți portarul Frumuzache și jucătorii de câmp Rus, Bărăitaru, Doboș, Bedea și Modan, s-a impus, cu scorul de 1-0, pe terenul celor de la Rădăuți.

Am întâlnit o echipă agresivă, Bucovina Rădăuți, formație de pe podium în seria 1 din Liga 3, ca și calificată în play-off, dar am controlat jocul de la început până la final. Continuăm procesul de antrenamente și jocuri cu atenție. Este o perioadă dificilă, cu mult efort psiho-fizic, iar implicarea totală a jucătorilor în fiecare moment de pregătire va genera un nivel superior al performanțelor sportive, fotbalistice. Este important să fim raționali. Mai sunt aspecte ale jocului care trebuie perfecționate. Rămânem focusați pe fiecare moment din activitatea noastră. Mulțumesc iubitorilor fotbalului care ne-au trimis mesaje de felicitare și sunt aproape de noi”, a declarat Marius Sîrbu, antrenorul principal de la CSM Deva.

Dacă nu vor interveni modificări de ultim moment, CSM Deva va mai juca un meci de pregătire până la finalul cantonamentului din Bucovina, cu cei de la Unirea Braniștea, locul 5 din seria 2 a Ligii 3 de fotbal.

Fotbaliștii de la CSM Deva vor reveni din cantonamentul montan din județul Suceava, care are o durată de o săptămână, luni, 12 februarie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii