Ce înseamnă Free Spins? Află cum funcționează rotirile gratuite la păcănele

Ce înseamnă Free Spins? Află cum funcționează rotirile gratuite la păcănele

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Toți amatorii de păcănele apreciază bonusurile, promoțiile și ofertele care le îmbunătățesc experiența de joc. De multe ori însă, aceștia nu profită din plin de ce le oferă cazinourile online pentru că nu înțeleg ofertele și nici nu se sinchisesc să citească regulamentul. Dacă nu vrei să pățești și tu la fel, te sfătuim să parcurgi acest scurt ghid.

Vrei să vezi câteva exemple? Casinos.ro îți arată cazinourile online licențiate care oferă free spins cu și fără depunere. Ai de unde să alegi, dar înainte toate, ar fi bine să afli câte ceva despre cum funcționează aceste tipuri de promoții înainte de a le revendica.

Runde Gratuite, Rotiri Gratuite, Free Spins sau Runde Bonus – sunt termeni pe care amatorii de sloturi îi văd frecvent. Acestea se referă fie la anumite promoții organizate de cazinou, care pot fi revendicate sub anumite condiții, fie la o recompensă dintr-un joc de păcănele, care se acordă în mod aleatoriu pe parcursul jocului.

Spre exemplu, un cazinou online poate să ofere 25 de rotiri gratuite noilor jucători care se înregistrează și își verifică contul, respectând procedurile impuse de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. De regulă, atunci când vorbim de astfel de bonusuri fără depunere, câștigurile rezultate din free spins trebuie rulate, adică pariate de un anumit număr de ori, înainte de a putea fi transformate în bani reali și retrase.

Există însă și bonusuri cu rotiri gratuite la păcănele online care nu necesită nici un rulaj, dar acestea sunt oferite numai în anumite promoții care necesită și o depunere minimă din partea jucătorului. Promoțiile cele mai atractive, care ajung să ofere până la 500 de rotiri gratuite, pot avea cerințe de pariere mai mult sau mai puțin blânde. Totodată, bonusurile cu free spins pot să fie restricționate la un joc, la o selecție de jocuri sau la liber, adică la toate sloturile de pe site.

Jucătorul trebuie să analizeze cu atenție termenii și condițiile fiecărei promoții pentru a alege de fiecare dată cea mai bună ofertă din piață. Spre exemplu, poate fi mai practic să revendici un bonus cu 50 de rotiri gratuite care nu necesită rulaj, decât să revendici un bonus cu 250 de free spins, care vine cu cerințe de pariere x30, dar asta depinde și de preferințele fiecăruia.

Unui pasionat de adrenalină care apreciază sesiunile lungi la păcănele poate să-i convină mai mult o ofertă cu mai multe free spins, chiar dacă șansele de a îndeplini rulajul cu succes sunt mai mici, în timp ce un parior mai calculat, care apreciază sesiunile mai rapide, va alege, mai mult ca sigur, cealaltă variantă.

Rotirile gratuite reprezintă una dintre cele mai populare metode pe care le folosesc cazinourile online pentru a-și atrage clienți și pentru a le răsplăti fidelitatea utilizatorilor existenți. Scopul lor este de a le oferi jucătorilor timp de joc și nu de a face donații în scopuri caritabile, așa că nu-ți face iluzii. Poți să dai lovitura revendicând bonusurile cu free spins oferite de operatorii de jocuri de noroc online licențiați în România, însă nu uita că în primul rând, trebuie să te distrezi!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii