Ce evenimente sportive aduce luna ianuarie a anului 2023 pentru pasionați?

Ce evenimente sportive aduce luna ianuarie a anului 2023 pentru pasionați?

The imaginary football stadium is modelled and rendered.

Timp de citire: 3 minute

Finalul de an este reprezentat întotdeauna de pauza competițională și cel puțin pentru 2-3 săptămâni nu exista evenimente sportive în derulare. O singura excepție de la aceasta regula este o tradiție din Anglia, unde se joacă meciuri de Boxing Day, în 26 decembrie, respectiv de anul nou în 31 decembrie.
Chiar și așa, după trecerea dintre ani, evenimentele sportive de anvergură revin rapid în lumina reflectoarelor. Astfel, cei care doresc să urmărească meciuri fotbal azi, au deja câteva campionate la dispoziție din care să aleagă. În cadrul acestui articol vom vorbi despre evenimente sportive pe care le aduce luna ianuarie a anului 2023 pentru pasionați.

Ce fel de campionate de fotbal pot fi urmărite deja?

Încă din prima săptămână a anului 2023, pasionații de fotbal au la dispoziție patru ligi puternice din care pot să aleagă. Exista meciuri în desfășurare pentru Premier League (Anglia), La liga (Spania), Ligue 1 (Franța) și Serie A (Italia). Mai mult, meciurile se joacă atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, pentru a recupera decalajul produs de Cupa Mondiala 2022.
Bundesliga revine în forță doar în cea de a treia săptămână a anului, iar prima etapa pentru acest an se va juca începând cu 20 ianuarie. Cei care iubesc fotbalul românesc, fie ei pasionați de pariuri sportive sau microbiști, trebuie să știe că Liga 1 revine în același timp cu prima ligă de fotbal germana.
Cei care doresc să vadă meciuri de fotbal și mai puternice mai trebuie să aștepte puțin. Champions League revine doar în luna februarie, mai exact în 14-15 februarie când au loc primele partide pentru acesta an. Așteptam cu nerăbdarea surprizele pe care ni le va aduce acest sezon, care se anunță a fi unul de foc.

Ce turnee de tenis urmează pentru iubitorii sportului alb?

Iubitorii sportului alb nu sunt trecuți cu vedere, iar luna ianuarie este una dintre cele mai prolifice pentru turneele de tenis. Multe dintre acestea au loc în Australia, unde temperatura este perfectă pentru a juca tenis în exterior. Astfel, primul turneu pe care trebuie să îl amintim este United Cup, unul pe tari, în care se înfruntă cei mai buni jucători, bărbați și femei, din întreagă lume.
În același timp, încă din prima zi a anului se derulează turneele de la ATP Adelaide, ATP Pune, WTA Auckland și WTA Adelaide. În același timp, luna ianuarie ne aduce și primul grand slam al anului, Australian Open, care va fi disputat între 16 și 29 ianuarie 2023. Acesta se desfășoară în Melbourne și se anunță a fi un turneu memorabil, probabil ultimul de acest tip unde Nadal și Djokovic joacă împreună.

Unde găsești informații despre evenimentele sportive care urmează a avea loc?

În cazul în care nu vreți să ratați nici unul dintre evenimentele sportive mari ale anului 2023, cu siguranță trebuie să îi urmăriți pe cei de la Betkings.ro . Aceștia vă vor ajuta să fiți la curent cu toate partidele care urmează să aibă loc, atât din fotbal, cât și din tenis. De asemenea, se va vorbi și despre alte sporturi, cum ar fi handbal, volei sau motocross.
În concluzie, chiar dacă luna decembrie a anului 2022 a fost una foarte săracă în ceea ce privește evenimente sportive, luna ianuarie 2023 va compensa cu siguranță acest lucru. De asemenea, nu trebuie să uităm faptul că în decembrie am avut parte de Cupa Mondiala de Fotbal 2022, astfel încât per total a fost o luna buna. Chiar dacă fiecare ne susținem echipele favorite, este important să citim recenziile și pronosticurile unor specialiști pentru a ne forma o impresia clară asupra șanselor formației noastre de a câștiga.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii