Câteva lucruri pe care ar trebui să le luaţi în calcul înainte...

Câteva lucruri pe care ar trebui să le luaţi în calcul înainte de a vota lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Judeţean

Timp de citire: 3 minute

PSD a pus pe butuci economia judeţului
PSD Hunedoara, prin preşedintele Laurenţiu Nistor, şi-a impus protejaţii la conducerea Complexului Energetic Hunedoara SA. Termocentrala Mintia şi minele Lupeni şi Lonea vor fi închise! Prin managementul defectuos asigurat de Alic Costel, Andronache Daniel (candidat PSD pentru CJ Hunedoara) şi Niculescu Aurel, CEH SA a acumulat datorii colosale, de 477.325.092 lei, către stat!
Prăbuşirea CEH SA, prin managementul defectuos asigurat de oamenii lui Nistor, aduce de la sine falimentul a zeci de societăţi comerciale din Valea Jiului, dar şi creşterea ameţitoare a şomajului.
Nistor şi ai lui ne-au adus foame şi sărăcie! Sigur vrei să-l votezi?

Pesediştii şi-au umplut buzunarele
PSD Hunedoara, prin preşedintele Laurenţiu Nistor, şi-a impus oamenii la CEH SA şi SNÎMVJ SA.
Iată doar câteva salarii şi indemnizaţii LUNARE absolut nesimţite:
Directori generali CEH SA:
Alic Costel – 24.300 lei
Andronache Daniel Costel – 24.300 lei
Niculescu Aurel – 24.300 lei
(sumele reprezintă salarii de încadrare, veniturile totale lunare depăşind de foarte multe ori 400 de milioane de lei)
Membri ai Consiliului de Administraţie al CEH SA (venituri realizate în luna septembrie 2014):
Andronache Daniel Costel – 8.012 lei
Mangu Sorin-Iuliu – 14.120 lei
Purcaru Stamin Ion – 31.388 lei
(detalii complete şi documente la acest link)
Ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului, numitul Bobar Gheorghe – preşedintele PSD Petrila – a încasat în anul 2015 venituri totale de 82.300 de lei.
În timp ce ne-au adus foame, sărăcie şi şomaj, oamenii lui Nistor şi-au umplut buzunarele. Sigur vrei să-i votezi?

Nistor a trădat PSD!
Reprezentanţii unor organizaţii locale performante (Aninoasa, Uricani, Vulcan) au fost împinşi mai în spate pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean pentru a face loc unor traseişti politici, primiţi în partid pe ultima sută de metri, în urma unor trocuri politice păguboase făcute de Nistor.
Dacă nici Nistor nu ţine cu colegii lui, tu de ce ai ţine? Chiar vrei să-i votezi?

Laurenţiu Nistor – preşedintele tuturor. Preşedintele tuturor prietenilor săi, care au câştigat până la 42.000 de lei pe lună, dar au dus mineritul la groapă.
Laurenţiu Nistor – un preşedinte pentru familie. Pentru familia sa, angajată la cabinetul parlamentar, pe bani publici.
Laurenţiu Nistor – un preşedinte pentru mediul de afaceri. Afacerile familiei sale, care au prosperat între 2012 şi 2016.
Laurenţiu Nistor, preşedintele-organ. Organ al Securităţii comuniste, în scriptele căreia i s-a dat numele conspirativ „Nistorescu Lucan”.
Laurenţiu Nistor – un preşedinte pentru educaţie. A absolvit facultatea în 2004, la vârsta de 53 de ani.
Laurenţiu Nistor – un preşedinte pentru biserică. Biserica din Bejan, comuna Şoimuş, în al cărei altar este pictat chipul său, printre sfinţi. (click pe imagine pentru mărire)

Judeţul moare, firmele lui Nistor prosperă!
Între 2012 şi 2016, firmele familiei Nistor au avut rezultate absolut înfloritoare. Astfel, Bejan Serv SRL a avut cifre anuale de afaceri între 2.405.061 şi 3.037.991 de lei, înregistrând profituri între 301.566 şi 538.291 de lei. Numai în 2015, familia Nistor a încasat de la Bejan Serv SRL dividende în sumă de 199.287,04 lei!
Trak Trans SRL a avut cifre anuale de afaceri între 119.817 şi 440.394 de lei, înregistrând profituri de până la 274.123 de lei. Câte firme din România au avut profit brut de 74,2% din cifra de afaceri? Numai în 2015, familia Nistor a încasat de la Trak Trans SRL dividende în sumă de 111.892 de lei!

Cum să îi daţi o lecţie lui Nistor?
Votati primarii PSD la Aninoasa, Vulcan, Lupeni şi Uricani. Nu votaţi lista PSD pentru Consiliul Judeţean! În acest fel, PSD va înţelege că problema o reprezintă Nistor şi leprele care au falimentat mineritul,  scăpând de cei trei-patru oameni care îi provoacă grave deservicii electorale: Vasilescu Sorin – ex- prefectul care a semnat pentru închiderea minelor, Andronache Costel – unul dintre groparii mineritului (pe salarii lunare absolut nesimţite), Bobar Gheorghe – preşedintele organizaţiei cu cele mai slabe rezultate electorale şi, în primul rând, Nistor Laurenţiu – sforarul şef al PSD Hunedoara, pe a cărui conştiinţă se află minele închise şi miile de mineri şi energeticieni care rămân pe drumuri. (click pe imagine pentru mărire)
Doar în acest fel, PSD va reveni pe primul loc, acolo unde merită, şi în judeţul Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii