Cartierul „Dallas” din Vulcan, / Asaltat de bălării

Cartierul „Dallas” din Vulcan, / Asaltat de bălării

Timp de citire: un minut
Am fost personal, miercuri, 6 iulie, la faţa locului, adică în cartierul Micro 3B Vulcan „Dallas”, şi am văzut asta, înainte ca problema să fi fost ridicată, după două zile, vineri, în şedinţa de consiliu local.
Împrejurimile blocurilor
jungla dalas6din cartierul aflat la extrema sudică a Vulcanului tind să se transforme în junglă. Nu exagerez deloc. Bălăriile se simt ca acasă. Unui adult buruienile îi ajung deja până la brâu, iar copiii nu se mai văd din ele. Aşa că nu e de mirare că, mai toată ziulica, ei se joacă de-a v-aţi ascunselea prin ele. Buruienile au pus stăpânire pe tot perimetru care se întinde de pe dealul de deasupra Şcolii Gimnaziale nr.6 şi până la ultimul bloc turn din cartier. Cu zeci şi zeci de ani în urmă, asta nu era ceva care să te uimească. De pe unde-i acum Aleea Muncii mai urcai un pic şi, practic, erai pe deal. După care, pe unde sunt acum blocurile turn, intrai în pădure.
Pensionarul Tomiţă Simtea
nu vede bine problema. „Poa’ să fie şi şerpi pe aici, iar copiii care se joacă sunt permanent în primejdie, se arată el îngrijorat. În oraş se coseşte peste tot, numai noi suntem uitaţi!”.Revenit în partea de jos, i-am întrebat pe câţiva motocosaşi întâlniţi întâmplător dacă se vor apuca de treabă şi-n „Dallas”. Oamenii au ridicat din umeri. Ei se duc, ca să facă treabă, unde primesc ordin. Şi cu asta am făcut încheierea. Cred că nu mai trebuie să amintesc cine dă ordine în Vulcan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii