Campioana de toamnă e din afara Văii

Campioana de toamnă e din afara Văii

Timp de citire: un minut

S-au disputat meciurile etapei a X-a, ultima a turului din Campionatul Județean de fotbal pentru juniori U17.

În derby-ul rundei s-au întâlnit liderul, CSM Deva, cu a treia clasată, Aurul Brad.

Meciul a început cu dominarea devenilor, care, printre altele au avut și o bară, însă, contrar cursului jocului, cei care aveau să deschidă scorul au fost oaspeții, la prima lor fază ofensivă.

Băieții antrenați de Florin Călugărița și-au revenit rapid și au reușit să egaleze, prin Drăgan, la pauză intrându-se cu 1-1

În partea secundă băieții noștri au jucat dezinvolt și s-au desprins la 3-1, grație reușitelor semnate de același Drăgan, care a transformat o lovitură de pedeapsă, și de Grigorescu.

Pe final de joc oaspeții au redus din handicap, din penalty, iar meciul s-a încheiat cu victoria celor de la CSM Deva, cu scorul de 3-2.

În urma acestui succes, echipa deveană și-a consolidat poziția de lideră a competiției și este campioană de toamnă, la o diferență confortabilă față de cea de-a doua clasată, Gil Top Star Deva.

În meciul cu Aurul Brad, CSM Deva a început în formula: Truția- Naghi, Dragoșa, Grigorescu, Roșca (cpt.) – Negrila, Drăgan, Bogdaniuc, Negru – Oancea, Buță, pe parcurs mai intrând Teglaș, Curcă, DiMarco, Ticula și Trif, iar pe foaia de joc au mai figurat Pag, Coricovac și Czepan.

Campionatul Județean de fotbal pentru juniori U17 se va relua în primăvara anului viitor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii