Camera de Comerț și Inspectoratul Școlar informează operatorii economici despre oportunitățile învățământului...

Camera de Comerț și Inspectoratul Școlar informează operatorii economici despre oportunitățile învățământului dual

Timp de citire: un minut

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și cu instituțiile reprezentate în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (C.L.D.P.S.) Hunedoara a organizat în data de 7 noiembrie o întâlnire de informare și consultare a operatorilor economici, privind oportunitățile de solicitare de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2018–2019.

Firmele interesate de învățământul dual nu sunt firme care au sediul sau puncte de lucru în județ. Următoarele firme au manifestat un interes deosebit față de această propunere a Camerei de Comerț: Avis, Sarmismob Sa, Reva SA, Arcelormittal Hunedoara SA, Macon SRL, Cris Miron Company, Vest Weekend SRL, Serv Com Amicii SRL, Assa Abloy Entrance Systems Production România SRL, Swiss Trade SRL, Internaţional Lazăr Company SRL, Eurosport DHS SA, Logicom Consulting SRL – Salon Nobless.

Camera de Comerț şi Industrie Hunedoara împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara vor asigura toată asistența tehnică pentru întocmirea documentațiilor și contactarea școlilor interesate de realizarea claselor de elevi. Atât Camera de Comerț Hunedoara, cât și Inspectoratul Școlar Hunedoara sunt convinse că autoritățile publice locale vor susține aceste parteneriate Companii-Școli-Părinți-Elevi.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii