Calitatea somnului influențată de o saltea? Categoric da! Alege produsele de la...

Calitatea somnului influențată de o saltea? Categoric da! Alege produsele de la Expert Saltele

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

O zi excelentă începe cu o noapte în care te-ai odihnit corespunzător, în care te-ai trezit fără dureri de spate sau de oase. Deși pare greu de crezut, calitatea somnului, buna dispoziție, dar și starea de sănătate sunt influențate într-o mare măsură și de saltele de pat.

Ținem cont atunci când achiziționăm o lenjerie de pat, să fie dintr-un material cât mai calitativ, în care să nu transpirăm, iar pielea noastră să respire, camera în care dormim să fie bine aerisită și la o temperatură corectă, pijamaua la fel de confortabilă. De ce nu am face și același lucru și cu o saltea pentru pat?

Nu contează doar să ne punem la somn la ora 22:00 pentru a ne odihni, contează și unde și cum dormim.

Majoritatea oamenilor aleg o saltea de pat în funcție de preț și nu din ce material este făcută, însă există posibilitatea ca după câteva zile să regrete alegerea pe care au făcut-o.

O saltea care nu este aleasă după anumite criterii, nu doar va afecta calitatea somnului, ci și starea de sănătate. Pe lângă durerile de spate și de gât zilnice, ne vom trezi din ce în ce mai obosiți și mai rău decât atât, putem dezvolta anumite alergii dacă materialul din care este salteaua nu este de calitate.

Pe noul site de la Expert Saltele poți alege o saltea de calitate, dintr-o gamă foarte variată.

De ce Expert Saltele

Compania Expert Saltele are o experiență în domeniu de aproximativ 11 ani, fiind distribuitor de o gamă de produse de calitate, apreciate atât la nivel local, cât și național. Gama de produse include mobilier, somiere, saltele de pat, protecții pentru saltele, scaune de bucătărie, pentru birou, bar sau restaurante, cât și lenjerii de pat. În plus, prețurile produselor sunt destul de accesibile pentru orice buzunar.

Cu siguranță este important și de unde ne achiziționăm anumite produse, deoarece calitatea nu constă doar în produsul în sine, ci și în serviciile pe care le oferă compania sau site-ul respectiv. Expert Saltele este un aliat de încredere atunci când vine vorba despre calitate, promptitudine și un somn calitativ.

Cum alegi o saltea potrivită

Nu este cazul de specificat despre dimensiunile corecte. Atunci când ne uităm la descrierea saltelei, ținem cont și de dimensiunea ei numaidecât. Astfel, va fi prea mică sau prea mare pentru cadrul patului.

Al doilea aspect foarte important este calitatea materialelor din care este confecționată, cât și duritatea ei.

Adevărul este că tot mai multe persoane suferă de alergii, iar una dintre cauzele acestora se află chiar în propria locuință și anume acarienii. Iar unul dintre principalele locuri unde se dezvoltă acarienii sunt chiar în salteaua din dormitorul nostru, deoarece condițiile precum umezeala, căldura sunt perfecte pentru înmulțire.

Studiile în acest sens arată faptul că o saltea mai veche de 2 ani de zile conține nu mai puțin de 2 milioane de acarieni.

Saltele de la Expert Saltele au rolul de a-ți proteja sănătatea împotriva bacteriilor, acarienilor cât și ciupercilor. Și asta pentru că sunt supuse procesului de tratare, astfel că le poți achiziționa cu încredere.

Iar dacă ne raportăm la duritate, de regulă saltele sunt încadrate în 3 categorii: moale, medie sau fermă. Însă aceste categorii sunt alese în funcție preferințele fiecărui client.

Așadar, este important să ținem cont și de calitatea saltelei atunci când ne dorim un somn cât mai odihnitor. Gama Expert Saltele îți stă la dispoziție. Mai multe detalii găsești pe site.

Date de contact: comenzi@expert-saltele.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii