Business de sezon. Vânzarea lemnului de foc, direct din remorcă, fără acte

Business de sezon. Vânzarea lemnului de foc, direct din remorcă, fără acte

Timp de citire: un minut

Ieri, două cazuri de transport ilegal de lemne au fost semnalate de polițiștii județeni. Bărbaţii depistaţi de poliţişti transportau material lemnos fără documente legale, practic onorau câteva comenzi de lemne de foc.

Mai exact, ieri, 22 august, poliţiştii din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice Hunedoara au depistat un bărbat de 49 de ani, din localitatea Săcărâmb, care transporta cu un tractor, într-o remorcă, cantitatea de 12,90 m.c. lemn de foc, fasonat în metri steri, din specia fag, fără a deţine aviz de însoțire primar prevăzut de normele privind circulația materialelor lemnoase în vigoare.

De asemenea, în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au depistat doi bărbaţi care transportau material lemnos cu o căruţă, pe aleea Bicicliştilor, din cartierul Buituri, Hunedoara, fără a deţine documente de proveniență și transport pentru materialul lemnos.

Materialul lemnos a fost ridicat de la cele două persoane și predat în custodia Ocolului Silvic Hunedoara. În ambele cauze a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.000 lei și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii