Bugetul Primăriei Petrila este finalizat, iar acum este disponibil pentru consultare

Bugetul Primăriei Petrila este finalizat, iar acum este disponibil pentru consultare

Timp de citire: un minut

Aşa cum prevede Legea 273 privind finanţele publice locale, după finalizarea bugetului unei administraţii locale, acesta trebuie să fie accesibil publicului larg spre consultare. Persoanele interesate îl pot consulta şi pot depune amendamente, care sunt luate în considerare la vot în consiliul local la momentul votării Proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2017 şi estimările pentru anii 2018-2020.

Administraţia locală din Petrila are deja bugetul formulat. La această dată se află deja afişat spre consultare la sediul primăriei proiectul de buget. Acesta este întocmit pe baza veniturilor proprii, urmând ca pe măsură ce se vor aloca sume reprezentând prelevări de la bugetul de stat să se completeze prin act normativ.

Cine doreşte poate depune contestaţii în termen de 15 zile la registratura instituţiei sau pe e-mail la adresa primaria.petrila2008@yahoo.com. Trebuie ştiut totuşi că orice contestaţie trebuie motivată, iar cererea de alocări suplimentare se poate face cu identificarea şi precizarea sursei de finanţare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii