BOSCH vine la tine – Vino și tu cu CV-ul tău!

BOSCH vine la tine – Vino și tu cu CV-ul tău!

Timp de citire: un minut

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizează în perioada 27 februarie – 2 martie 2017 o caravană de recrutare în 4 oraşe transilvănene, prin care vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locației BOSCH din Blaj. În cadrul evenimentului, ai posibilitatea de a interacționa cu echipa de resurse umane și cu reprezentanți ai departamentelor tehnice BOSCH, așa că nu uita sa îți aduci CV-ul!

Evenimentele din anii anteriori s-au bucurat de participarea unui număr mare de specialişti, studenţi şi masteranzi,  interesaţi de oportunităţile de carieră din cadrul companiei.  Caravana Recrutării BOSCH se adresează celor interesaţi să facă pasul spre o carieră de excepţie, într-o echipă talentată și motivată. Sunt așteptați absolvenții (dar și studenții) de studii tehnice, în domeniile mecanică, electromecanică, electrică, electronică, automatizări, dar și absolvenți de facultăți cu profil economic.

Caravana va demara la Deva, pe data de 27 februarie, ora 12:00,  în sala 3 – mezanin a Hotelului Sarmis, sub mesajul „Let’s be remarkable – Make it happen!”.

A doua zi, marți 28 februarie, vei putea întâlni echipele BOSCH în Hunedoara,  la Hotel Rusca, începând cu ora 12.00.

Caravana Recrutării BOSCH va continua în Petroșani miercuri,  1 martie 2017 (Hotel Petroșani, orele 12.00-17:00), iar joi 2 martie te vei putea întâlni cu echipa BOSCH la Hotelul Cetate din Alba Iulia, orele 12:00-17:00.

De ce o cariera la BOSCH?

Pentru ca BOSCH înseamnă inovație și educație, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenți, internship, pachet de relocare și transport,  dar si activități after-work.

Vrei să știi mai multe? Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com și îți răspundem în aceeași zi!

Află toate detaliile aici:

www.boschrexroth.ro/cariera

https://www.facebook.com/boschromania/

 


 

Caravana Recrutarii BOSCH. from MEDIAKIT on Vimeo.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii