Bobouțanu își face capital de imagine pe barba primăriei

Bobouțanu își face capital de imagine pe barba primăriei

DISTRIBUIȚI

Hunedoara este, cu siguranță, orașul care se transformă cel mai vizibil, fiind în derulare o serie de lucrări infrastructurale.

Toate aceste modificări benefice sunt postate cu sfințenie de primarul Dan Bobouțanu pe Facebook, dar  nu pe contul Primăriei Hunedoara, cum ar fi firesc, ci pe cel personal, de parcă investițiile sunt doar rezultatul efortului propriu.

În momentul de față sunt în derulare lucrări la  bulevardul Mihai Viteazul. Proiect finanțat de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale, se amenajează  peisagistica din Centrul Civic, noul sens giratoriu din intersecția Bucegi- Dorobanți- Traian, dar și pe strada George Barițiu.

Vara aceasta Primăria Hunedoara vrea să înceapă reabilitare aleilor și trotuarelor pe B-dul Dacia, pe sectorul cuprins între strada Mureșului și B-dul Mihai Viteazu. În momentul de față se lucrează și pe Bulevardul Mihai Viteazu.  Cartierul Dacia ar avea nevoie de lucrări de amenajare infrastructurală, pentru că în unele locuri abia dacă se mai ghicesc aleile, care nu sunt corect delimitate, parcările, de asemenea, sunt prost delimitate, netrasate, cu gropi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii