Bobouțanu a ”servit” licitația pentru ornamentele de Crăciun

Bobouțanu a ”servit” licitația pentru ornamentele de Crăciun

Timp de citire: un minut

Pentru a împodobi orașul de Crăciun, Dan Bobouțanu, primarul Hunedoarei, a scos la licitație închirierea ornamentelor. Gestul este elegant, transparent, dar atribuirea contractului este prosteală pe față.

Furnizarea prin închiriere a produselor pentru iluminatul ornamental festiv din perioada sărbătorilor de iarnă 2016-2017, care include și serviciile de montare, punere în funcțiune, întreținere, demontare și transport al acestora a fost estimată la suma de 400.000 lei (patru miliarde lei vechi). Scoaterea la licitație presupune practic achiziția la prețul cel mai mic. La această licitație s-a prezentat, surpriză, doar un singur operator. Să zicem că se poate ca o singură firmă de profil vrea să facă treabă de sărbători. Chestia este că firma MK Illumination SRL, din Hunedoara, a licitat un preț aproape egal cu valoarea maximală. Adică 398.592,2 lei! Ceea ce este ridicol în cazul în care te aștepți la o luptă a ofertelor, iar asta indică faptul că licitația a fost practic doar un act teatral.

Firma MK Illumination funcționează din 2003 și a realizat iluminatul public ornamental pentru o serie de locații somptuoase, fiind chiar furnizor al Casei Regale a României. Obrazul subțire cu cheltuială se ține!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii