Bmes – eshopul care dispune de motoare electrice pentru diferite aplicații

Bmes – eshopul care dispune de motoare electrice pentru diferite aplicații

DISTRIBUIȚI
ventilatoare-industriale

Timp de citire: 2 minute

Munca umană pentru diferite procese s-a diminuat în timp datorită dispozitivelor și mașinăriilor care realizează o parte din aceasta, ușurând în același timp activitatea fizică. Multe locuri de muncă erau foarte solicitante, deoarece angajații erau nevoiți să care și să ridice totul singuri. Acum, cu ajutorul a diferite dispozitive și aplicații, totul a devenit mai ușor și mai rapid.

Bmes este magazinul online care dispune de motoare electrice pentru diferite aplicații și le poate modifica în funcție de necesitățile clienților. La un motor, indiferent pentru ce este destinat, una dintre cele mai importante caracteristici este puterea. Din acest motiv, echipa Bmes oferă clienților motoare modificate, dacă au nevoie, cu o putere mai crescută pentru acestea. În gama lor de produse sunt disponibile și diferite ventilatoare industriale.

Despre motoarele electrice

Motoarele electrice sunt utilizate pentru diferite aplicații industriale, precum cele din fabrici, din shopuri, săli de sport, utilaje și multe altele de acest gen. Motoarele electrice pot fi de trei feluri și pot fi identificate pe site astfel: motoare trifazate, monofazate și cu frână.

Motoarele trifazate diferă în funcție de numărul de turații și dimensiunile de gabarit. Acestea sunt potrivite datorită caracteristicilor și funcționalității chiar în cazul în care condițiile sunt nefavorabile, precum umiditate crescută sau praf. În funcție de necesități, fiecare client poate alege varianta care se potrivește cel mai bine pe dorințele sale, iar dacă are vreo nelămurire poate apela la ajutorul reprezentanților. Aceștia îndrumă orice client și oferă informațiile necesare, astfel încât fiecare persoană care apelează la ei să știe că alegerea pe care a făcut-o se pliază pe necesități.

Sunt disponibile pe site variante standard de motoare, cu flanșă mare, mică sau tălpi, în conexiune stea sau triunghi. Unele sunt cu funcționalitate continuă sau cu porniri mai multe pe oră și alte caracteristici. Pentru clienții care au nevoie de alte specificații sau alte caracteristici, există varianta de execuție a unor motoare electrice pentru aplicații speciale, cu o altă clasă de izolație sau turații reduse, alături de alte modificări. La orice motor trifazat, echipa sugerează optarea pentru protecția la suprasarcină, pentru o mai bună funcționare în condiții optime.

Despre ventilatoarele industriale

Ventilatoarele industriale de la Bmes pot fi alese de către clienți din punct de vedere al performanțelor de ventilare și al dimensiunilor. Acestea pot fi de înaltă presiune și de presiune medie. Debitul acestora poate ajunge până la 90.000 mc/h. Toate produsele disponibile de acest gen permit acționarea cu convertizoare de frecvență.

Ventilatoarele de presiune joasă sau medie au anumite caracteristici. În funcție de aplicațiile acestora, pot avea motoare electrice cu eficiență premium. La acestea temperatura de aer vehiculat poate ajunge până la 80 de grade Celsius. Cele de înaltă presiune permit utilizarea ventilatorului la mai multe instalații. Au clasa de izolație F și motoare trifazate la doi poli. Acestea sunt doar o parte dintre caracteristicile și disponibilitățile de pe site.

Pentru a vizualiza toată gama de produse disponibile și caracteristicile acestora accesați site-ul. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0799 131 311 sau trimiteți un e-mail la adresa office@bmes.ro.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii