Baraca unei femei a ars la Hunedoara. Focul a fost pus de...

Baraca unei femei a ars la Hunedoara. Focul a fost pus de fratele ei

Timp de citire: un minut

Marți baraca unei femei de 52 de ani a ars la Hunedoara pe strada Voicu Cneazul. Femeia a sunat atât la pompieri, cât și la poliție.

Patrula de siguranță publică și echipa operativă care s-au deplasat la fața locului au stabilit că baraca improvizată din lemn a ars complet, chiar dacă ISU Hunedoara a intervenit prompt, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești și nu au fost puse în pericol alte bunuri sau locuințe.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, fratele părţii vătămate, și au stabilit că este prezumtivul autor al incendierii barăcii. Din probatoriul administrat s-a stabilit că acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unei stări conflictuale cu sora sa, ar fi incendiat baraca, confecționată din materiale ușor inflamabile, deși cunoștea că în interior se aflau sora sa și concubinul acesteia.

Având în vedere aceste aspecte, dosarul penal a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, fiind declinată competența de soluționare a cauzei penale. În urma probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore și prezentat la Tribunalul Hunedoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 01.02.2017, în sarcina sa fiind reținută comiterea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și tentativă de omor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii