Bănița / Fostul primar Burlec – din nou la PSD

Bănița / Fostul primar Burlec – din nou la PSD

Timp de citire: un minut

După ce a ieșit din PSD și a pierdut alegerile în 2020 la fotoliul de primar, cochetând ulterior cu alte partide, fostul primar al Comunei Bănița, Ionel Burlec, și-a readus aminte de „prima iubire” și a revenit spectaculos în rândurile social-democraților.

 

Acest fapt ne-a fost transmis joi, 29 septembrie, de către senatorul social-democrat Cristian Resmeriță, care a promis totodată și sprijin organizației PSD Bănița pentru a câștiga alegerile locale din 2024.

„Mă bucură faptul că domnul Ionel Burlec, fost primar al Comunei Bănița în mai multe mandate, revine în PSD. Acesta împreună cu președintele Organizației PSD Bănița, domnul Ioan Marc, dar și cu întreaga organizație au misiunea de a câștiga alegerile locale în 2024. Eu, personal, o să fiu alături de Organizația PSD din Bănița pentru a realiza acest lucru”, a subliniat senatorul Cristian Resmeriță.

Șeful de partid al lui Ionel Burlec, Ioan Marc, președintele organizației PSD Bănița, deasemenea fost primar al comunei din apropierea Petroșaniului, trecut câțiva ani și pe la PNL, se declară vădit mulțumit de reîntoarcerea lui Ionel Burlec în rândurile social-democraților.

Mă bucur că domnul Ionel Burlec s-a reîntors la partidul cu care a câștigat primul mandat de primar. PSD este partidul care în 1996 ne-a ajutat să reînființăm Comuna Bănița. De aceea și noi avem datoria de a strânge rândurile pentru a muncii pentru acest partid și, implicit, pentru Comuna Bănita și oamenii ei”, a avut de transmis Ioan Marc.

Cel reîntors în PSD a făcut și prima „declarație de dragoste” partidului care acum mulți ani îl lansa în funcția de primar: „Mă bucur să fac parte din nou din marea familie a Partidului Social Democrat.PSD a fost mereu partidul care a ținut cu cei mulți și întotdeauna am considerat că este singura soluție pentru România”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii