Aur pentru INSEMEX la “PRO INVENT” Cluj-Napoca

Aur pentru INSEMEX la “PRO INVENT” Cluj-Napoca

Timp de citire: un minut

Aur pentru INSEMEX la Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii “PRO INVENT” de la Cluj-Napoca. Juriul a recompensat inovațiile cercetătorilor de la Petroșani cu 5 diplome speciale, 3 medalii de aur si 4 diplome de excelență PRO INVENT 2023.

În perioada 25 – 27 octombrie 2023, la Clădirea UTCN din Cluj-Napoca s-a desfășurat unul dintre cele mai importante evenimente din sfera cercetării și inovării românești, Salonul Internaţional al Cercetării Ştiinţifice, Inovării şi Inventicii “PRO INVENT”.

Ajuns la cea de-a 21-a ediție, salonul a fost organizat de Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, sub egida Ministerului Educaţiei și a Ministerului Cercetării, Inovării si Digitalizarii.

Salonul a reunit şi în acest an universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor, precum şi inventatori individuali din ţară şi din străinătate.

În cele trei zile de salon, publicul și specialiștii au putut vedea peste 300 de invenții, brevete si cereri de brevet din toate domeniile de activitate: energie, mediu, sănătate, agricultură, resurse și multe altele.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă, INCD INSEMEX Petroșani a participat la acest eveniment cu o serie de inovații în domeniul de activitate specific, toate acestea fiind recompensate de către juriul salonului cu 5 diplome speciale, 3 medalii de aur și 4 diplome de excelență PRO INVENT 2023.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii