Au început lucrările de reabilitare și modernizare a „Grădiniței Viitorului” din Lupeni!

Au început lucrările de reabilitare și modernizare a „Grădiniței Viitorului” din Lupeni!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Reabilitarea și modernizarea grădiniței de pe strada Viitorului din municipiul Lupeni devine o realitate, în această săptămână primarul Lucian Resmeriță dând ordinul de începere a lucrărilor. Astfel, Lupeniul va avea în nu foarte multă vreme o nouă grădiniță, modernă! Dacă mai ținem cont și de cealaltă grădiniță, ridicată nu demult de la zero, dar și de faptul că în Lupeni este aprobată finanțarea pentru o creșă, iar din acest an vor începe și acolo lucrările, putem spune, fără să greșim, că autoritățile locale și actualul primar s-au ținut de promisiunile făcute lupenenilor acum doi ani. Era nevoie în Lupeni și de noi grădinițe, moderne, dar și de o creșă în pas cu vremurile, astfel încât părinții celor mici să aibă oricând alternative corecte în a-și crește copiii în siguranță, într-un cadru modern și cu personal calificat.

Despre „Grădinița Viitorului”, care va fi reabilitată și modernizată din fonduri europene, am scris încă de la începutul anului, dar și după ce licitația de lucrări a fost obținută de o firmă, care, iată, s-a și apucat de treabă. Totuși reamintim că proiectul are o finanțare de peste 10,5 milioane lei, iar clădirea care va fi construită va avea tot confortul necesar pentru prichindei și doamnele educatoare care se vor ocupa de ei.

Alte câteva informații legate de acest proiect ne-au fost transmise de primarul Lucian Resmeriță, asta după ce luni, 2 mai, cum spuneam, a dat ordinul de începere al lucrărilor.

„Proiectul este finanțat din fonduri europene și are o valoare totală de 10.762.112,87 lei. În cadrul acestui proiect au fost cuprinse lucrări de reabilitare, modernizare din punct de vedere arhitectural și dotarea clădirii grădiniței de pe strada Viitorului. Tot în cadrul proiectului au fost cuprinse reabilitarea aleii de acces la grădiniță, în zona dintre străzile Viitorului și Tineretului. Așa cum am spus și la începutul mandatului meu, copiii, viitorul acestui oraș și al acestei comunități locale sunt primordiali pentru noi, de aceea încercăm an de an să modernizăm și să întreținem cât mai bine unitățile școlare, aici intrând și grădinițele, dar și școlile și liceele noastre. Împreună, cu toții, dezvoltăm în continuare Lupeniul!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii