Au alergat pentru rechizite pentru copiilor nevoiaşi

Au alergat pentru rechizite pentru copiilor nevoiaşi

Timp de citire: un minut
În week-end-ul trecut sportivii clubului San Montan Petrila au luat parte la trei concursuri. Sâmbătă, 20 august, San Montan a participat şi la o acţiune de caritate marcată printr-o alergare montană, în comuna numită Goleţ, lângă Caransebeş, unde sportivii petrileni au donat pentru rechizite şcolare destinate copiilor nevoiaşi.
La această alergare montană au participat Adrian Tuduriu, Marius Budai şi Ion Radu (toţi s-au clasat pe locul al III-lea la categorie), Elena Ştefănoaică (loc II la categorie şi loc III la Open). Lucian Labă s-a situat pe primul loc la categorie, locul II la Open, iar Ion Bârnea a câştigat primul loc la categorie şi locul II la general.
Tot în week-end a mai avut loc şi un alt concurs de bicicletă montană MTB Transalpina Fest. Aici Clubul „San Montan” a fost reprezentat de doi sportivi. Primul, seniorul Denes Vass, a obţinut un loc secund la categorie, iar al doilea, Andrei Mititelu, a ocupat locul secund şi la categorie şi la Open.
Tot în acest week-end, Clubul „San Montan” fost prezent prin Tekar Tănase şi Georgeta Manolache la alergarea montană „2 X 2 Race”. Georgeta Manolache împreună cu un alt sportiv din Petroşani, Silip Codrea, a obţinut un loc I, la echipe, mixt, şi un loc III la echipe general. Concursul a fost o alergare pe creste în jur de 46 de km.
„A fost un week-end plin pentru noi, în care Valea Jiului a fost reprezentată cu cinste de către sportivii noştri”, a declarat Erika Santa, preşedintele San Montan Petrila.
Castelul din Carpaţi
În week-end-ul ce vine sportivii de la San Montan Petrila vor fi prezenţi la „Castelul din Carpaţi”, o competiţie care va avea loc la Vulcan şi va fi organizată de către Primăria Vulcan în colaborare cu Daniel Halastaoan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii