Atletism. Hunedoara va fi reprezentată la Balcaniadă

Atletism. Hunedoara va fi reprezentată la Balcaniadă

Timp de citire: un minut

O delegație de 16 sportivi și 6 oficiali va reprezenta România la Campionatul Balcanic de atletism în sală pentru seniori.

Competiția se va desfășura sâmbătă, 10 februarie, în Turcia, la Istanbul. La startul acesteia se vor alinia atleți din 23 de țari.

Din delegație fac parte săritoarea în lungime Florentina Iușco și antrenorul acesteia, profesorul Nicolae Alexe, ambii de la CSM Deva. Cei doi sunt singurii hunedoreni prezenți la Balcaniada de la Istanbul.

Florentina merge în Turcia cu un moral excelent, având al cincilea rezultat din acest an la nivel mondial.

Atât sportiva, cât și antrenorul acesteia, speră să obțină rezultate cât mai bune, atât la Campionatul Balcanic, cât și la concursurile ulterioare, care să îi permită Florentinei să obțină dreptul de participare la Campionatele Mondiale de sală de la Glasgow, în perioada 1-3 martie, și la Jocurile Olimpice, la Paris, la începutul lunii august.

Din păcate, programul de concurs de la Istanbul nu-i permite elevei profesorului Puiu Alexe să evolueze și la triplusalt, probă în care, de asemenea, a obținut rezultate notabile în acest an.

Despre Florentina Iușco, atletă la CSM Deva, trebuie spus că are deja asigurată participarea la Campionatele Europene în aer liber, de la Roma, care se vor disputa în perioada 7-12 iunie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii