Astăzi / Nicoleta Bolcă – ultimul rol de director de teatru

Astăzi / Nicoleta Bolcă – ultimul rol de director de teatru

Timp de citire: un minut
Directorul Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”, Nicoleta Bolcă, a anunţat joi seara că îşi va depune demisia din funcţia de manager al teatrului, funcţie pe care a îndeplinit-o cu multă dăruire, iar acest lucru s-a evidenţiat în activitatea şi imaginea teatrului în ansamblul lui.
Demisia este o decizie personală, spune directorul, care are ca fundament diverse chestiuni de ordin familial, în niciun caz chestiuni administrative sau politice, deci nu este o demisie impusă de alte conjuncturi decât cele de ordin personal.
„Pentru fiecare manager e finalul! Mulţumesc! Da, mulţumesc. În primul rând, vă mulţumesc vouă dragi spectatori pentru că ne sunteţi alături. Mulţumesc presei, (care) niciodată nu a cerut bani să ne promoveze. Mulţumiri speciale: Diana Mitrache, Marius Mitrache, Tiberiu Vinţan, Luminiţa Vinţan, Ionuţ Drăgotesc, Ilie Pintea, Adina Florina, Cornel Pintea, Cătălin Docea, Alina Pipan, Ramona Roşulescu. Mulţumesc artiştilor care au trecut pe aici, şi am convingerea că au făcut cele mai importante roluri din cariera lor. Mulţumesc celor care s-au gândit ca artiştii să aibă salarii mărite cu 50 la sută. Atât! Iubiţi teatrul ăsta, eu mi-am dat viaţa pentru EL!
P.S. Am considerat că aşa trebuie să fie, voi (publicul, n.r.) să fiţi primii care să ştiţi. Mâine îmi voi înainta demisia. Am un tată bolnav, un nepot care are nevoie de mine, o mamă care plânge în fiecare zi la mii de km şi o soră care mă întreabă dacă mai pot. Da, nu mai pot!”, a scris directorul pe pagina sa de socializare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii