Astăzi este seară de gală la Hunedoara, ”Gala Roboticii Hunedorene”

Astăzi este seară de gală la Hunedoara, ”Gala Roboticii Hunedorene”

DISTRIBUIȚI

Astăzi, de la ora 19.00, la Sala “Bliss Events”, va avea loc ”Gala Roboticii Hunedorene”, eveniment la care se vor prezenta echipele de robotică din județul Hunedoara, calificate la etapa națională a concursului BRD FIRST TECH CHALLENGE, concurs preliminar al campionatului mondial FIRST TECH CHALLENGE, de la Detroit – USA.

Este o acțiune cu caracter interactiv, în cadrul căreia elevii, constructorii de roboți, își doresc un dialog cu mediul de afaceri autohton, despre importanța educației STEM în dezvoltarea economică, dorind astfel să trezească interesul și implicarea tuturor în găsirea unor soluții de dezvoltare viitoare.

Organizatorii evenimentului sunt: Clubul de Robotică al Colegiului Național Decebal din Deva (ce deține două echipe calificate la faza națională – Decebal Tech și Cyber 2.0 Warriors) și alte cluburi cu același profil din județ: RobotX Hunedoara (deținătoare a Premiului Regional Inspire Award și a Premiului Albert Einstein 2018, la nivel mondial, în Mexic), RobotY Hunedoara, LYNX Robotics Hunedoara, AlphaBit Petroșani și Wafy Petrila.

Vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de afaceri hunedorean și nu numai. Toți partenerii vor beneficia de publicitate în cadrul evenimentului și la standurile de concurs ale echipelor, pe toata durata desfășurării fazei naționale, care va avea loc între 21- 24 martie 2019, la București.

Accesul persoanelor interesate se va face pe bază de invitație, prețul acesteia fiind de 200 lei/persoană.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii