Asemănare

Asemănare

Timp de citire: un minut
Imaginea a fost surprinsă pe strada Vasile Alecsandri din Vulcan, la colţul sudic al clădirii fostului MiniMarket. Din păcate, nu este singurul exemplu de acest fel.
În grabă, cineva
care nu a mai avut chef să treacă pe la ghena de gunoi a aruncat punga plină cu deşeuri menajare pe marginea drumului. Ar fi vrut, mă gândesc, să se lepede de ea lăsând-o, aşa cum mai procedează şi alţii, în coşul de gunoi. Numai că acesta este făcut praf şi de abia se mai ţine în picioare între stâlp şi gardul de plasă de sârmă care împrejmuieşte magazinul acum închis.
Fireşte, în cazul de faţă,
iar astfel de exemple apar şi în alte locuri, de vină nu sunt primăria şi societatea de salubrizare. Vina o poartă cel/cea care, din comoditate, nu s-a dus cu punga la container. A azvârlit-o, fiind sigur că o va lua de acolo lucrătorul care, dotat cu dispozitivul acela cu cioc, adună tot ce unii aruncă pe drum. Şi mai sunt sigur de un lucru. Făptuitorul nu a făcut asta pe lumina zilei. A lăsat punga acolo la ceas de noapte. Hoţeşte, cum s-ar spune. Dar ce să te miri, din moment ce s-a petrecut aşa ceva la un nivel mult mai înalt. Acolo, pentru salvarea unor gunoaie penale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii