Arcașii se pregătesc de naționale

Arcașii se pregătesc de naționale

Timp de citire: un minut

Recent întorși de la un turneu amical din Polonia, arcașii de la SCM Deva – Minerul Aninoasa se pregătesc pentru naționalele de săptămâna viitoare ce vor avea loc la București.

Lotul național de cadeți al României pregătit de Viorel Hăbian a fost prezent la un turneu amical de verificare în Polonia. Arcașii români s-au întrecut în săgeți cu arcașii polonezi. Din lotul României au făcut parte și doi arcași de la Aninoasa. Este vorba despre frații Eduard și Beatrice Miklos. Beatrice a reușit să impresioneze în calificări, unde a fost prima. În final un cadet din lotul nostru, Mihai Rus, s-a clasat pe locul doi, la individual.

Acum atenția arcașilor se îndreaptă spre naționalele de la București de la finele săptămânii viitore. Vor participa două loturi din Vale, la seniori și la juniori. La seniori vom fi reprezentanți de: Răzvan Marcu, Daniel Călin, Ghenadie Iepure, Luminița Boroș și Andreea Urițescu. La junior vor fi prezenți: Eduard Miklos, Beatrice Miklos, Sebastian Trestian, Mario Țâmpu, Tudor Toderică, noua achiziție de la Roman. Va participa și echipa de compound formată din Gigi Pușcă, Alexandru Rădoi. “Vrem să facem o figură frumoasă, să începem în forță. Din păcate, nu mai putem conta pe serviciile Simonei Băncilă care s-a retras din motive medicale. S-a retras în plină formă sportivă. Este chiar o pierdere pentru noi”, a declarat antrenorul Viorel Hăbian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii