APIA –  când începe primirea cererilor de plată pentru campania 2024?

APIA –  când începe primirea cererilor de plată pentru campania 2024?

Timp de citire: un minut

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) se pregătește pentru demararea campaniei de depunere a cererilor pentru schemele de plată aferente anului 2024. În județul Hunedoara sunt aproximativ 16.000 de fermieri care se vor înscrie pentru a beneficia de subvenții și anul acesta.

1 martie este data preconizată la care va începe preluarea cererilor fermierilor pentru schemele de plată aferente anului în curs. La această oră, la nivelul județului Hunedoara. în toate cele 6 centre. se fac programările pentru ca cei 16.000 de fermieri din evidențe să poată depune cererile de îndată ce se deschide campania. Până atunci, agricultorii vor putea să intre și să-și deseneze parcelele pentru care vor solicita subvenții în anul 2024, pe aplicația IPA Online, care va fi deschisă la sfârșitul acestei luni.

„Fermierii noștri din județul Hunedoara trebuie să știe că APIA Hunedoara, în această perioadă, este într-o fază de pregătire a depunerilor cererilor aferente aceste perioade 2024. Le aducem la cunoștință că, așa cum știu din fiecare an, dumnealor trebuie să se prezinte la centrele APIA de care aparțin în intervalul stabilit, martie- mai. Colegii noștri la această oră pregătesc listele cu fermierii, care presupun depunerea cererilor pe zile. Există o programare, pe zile și pe ore, după care fermieri vin pentru a depune aceste cereri. Le reamintim fermierilor hunedoreni că APIA Hunedoara are un număr de 6 centre locale în tot județul, unde se depun aceste cereri. De asemenea, aferent județului Hunedoara, avem 16.000 de fermieri repartizați pe aceste centre”, a declara Mirela Cătălina Paraschi, director executiv APIA Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii