Anul viitor în Straja / Finalizarea pasarelei pentru schiori

Anul viitor în Straja / Finalizarea pasarelei pentru schiori

Timp de citire: un minut

Conform declarațiilor primarului Lucian Resmeriță, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, sprijină continuarea investițiilor în Straja.

Anul acesta au fost alocați bani pentru realiza­rea garajelor pentru ratracuri și achiziționarea a două tunuri de zăpadă. Investițiile sunt aproape finalizate.
Primarul Resmeriță are certitudinea că și anul viitor va primi bani pentru Straja, dar nu poate știi suma ce va fi alocată: „Avem în plan finali­zarea pasarelei pentru schiori, care traversează drumul principal. În momentul de față pasarela este realizată în proporție de 50 la sută. Anul viitor dorim să o finalizăm, astfel putem să obți­nem o pârtie de schi cu o lungime de 10 kilo­metri, neîntreruptă. Noi, la momentul actual, suntem doar la jumătatea investițiilor preconizate în Straja. Vrem, în anii următori, să finalizăm o altă parte a masterplanului: realizarea unui complex sportiv în Straja”.
Tot de la primar am primit vestea că anul acesta va funcționa și instalația pe cablu realizată pe cea mai înaltă pârtie din Straja, instalație temporar sistată din activitate din cauza unor defecțiuni care sunt remediate acum. Așadar, anul acesta s-au făcut ceva investiții în stațiune, iar condițiile de cazare și schi sunt mai bune și datorită realizării canalizării.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii