Antrenorul Jiului are carnet de arbitru

Antrenorul Jiului are carnet de arbitru

Timp de citire: 2 minute

De două săptămâni, echipa de fotbal Jiul Petroșani are un nou antrenor.

Adrian Ovidiu Enășescu s-a născut pe 28 aprilie 1988, la Reșița. A jucat în primul an de juniorat la CSM Reșița, dar s-a format ca jucător la Automecanica, devenită între timp Arsenal Reșița. 

Echipa de liga a treia, Jiul, ocupă locul 6 în seria a 7-a liga a III-a, cu 13 puncte din 10 partide disputate, având plus 3 la adevăr.

Adrian Enășescu a semnat un angajament pe un an de zile cu Jiul Petroșani.

„Am semnat un contract cu Jiul Petroșani valabil până la 30 iunie 2024. Am ales Jiul Petroșani pentru că vorbim de un club brand, de tradiție în fotbalul românesc. Este câștigător al Cupei României și sper să ne atingem obiectivele. Avem ca prim obiectiv calificarea în play-off cu toate că în prezent avem o situație mai critică.

Avem șansa a treia ca să spun așa pentru că suntem în luptă cu Șimian și Universitatea Craiova. Am însă mare încredere în lotul echipei și sunt convins că ne vom atinge acest obiectiv. Mi-aș dori o clasare cât mai sus în clasamentul final. Sper să fim în careul de ași. Al doilea obiectiv care pentru mine este la fel de important ca primul se referă la promovarea tinerilor din Valea Jiului. Aici sunt jucători cu calitate și încet-încet trebuie să-i aducem sub culorile alb-negru”, a spus antrenorul pentru Gazeta de Caraș.

Adrian Enășescu a lăudat și interesul în pregătire a jucătorilor tineri.

„La meciul de sâmbăta trecută am debutat cu un copil născut în 2005 între buturi, Marcu Marius, care pe lângă debut nu a primit gol în prima repriză și a avut o evoluție foarte-foarte bună. El este unul dintre cei trei evidențiați ai mei. Îl avem și pe fundașul dreapta Lovas Nicholas (n. 2005) și mijlocașul central Ciprian Istrate (n. 2006)”, a mai spus antrenorul pentru aceeași sursă.

Arbitru…

Interesant este faptul că antrenorul Jiului a început cariera de arbitru în paralel cu activitatea de jucător senior.

Acesta este arbitru categoria I-a și absolvent al Școlii Federale de antrenori licența B UEFA, iar din acest an are și licența A UEFA.

Actualul antrenor al Jiului a debutat ca antrenor în 2011, la Minerul Dognecea, în liga 5, cu care a și promovat un eșalon mai sus. A mai pregătit-o pe Prolaz Karasevo și în două rânduri pe Nera Bozovici. Are în CV o promovare cu Progresul Ezeriș în liga a III-a (2020). A mai trecut pe la echipele Timișul Șag în liga 4, CSM Reșița U 15 și Voința Lupac în liga 3, informează aceeași sursă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii