Aninoasa / Primarul Dunca repară tribunele în regie proprie

Aninoasa / Primarul Dunca repară tribunele în regie proprie

Timp de citire: un minut
Pentru realizarea proiectelor edilitare, primarul aninosean Nicolae Dunca păstrează reţeta succesului de anul trecut. Pune osul la treabă alături de oameni din Aninoasa.
reparatii tribune AninoasaNe înclinăm în faţa aninosenilor care au înţeles că prin muncă pot să schimbe lucrurile în localitate şi nu dau înapoi. Din contră, spun prezent când sunt chemaţi de primar în ajutor.
La Aninoasa, începând de mâine, de la ora 17, la baza sportivă are loc Campionatul local de fotbal Cupa „Lup Ionel”, dedicată fotbalistului Aninoasei care nu mai este printre noi. La campionat participă echipele de fotbal din cartiere, de la juniori la seniori.
Baza sportivă din Aninoasa nu este nici mare şi nici modernă. Din contră. Primarul Dunca ştie că nu are buget pentru a reabilita baza ca la carte, cu studiu de fezabilitate, proiect, lucrări cu firmă de construcţii. Aşa ar fi normal, dar bani nu sunt, şi în niciun caz aşa din scurt. Pentru că tribunele erau „coapte” de putrede, primarul s-a gândit, e drept în ceasul al treisprezecelea, că nu are cum să le asigure aninosenilor un campionat în siguranţă. Aşa că şi-a drămuit bănuţii şi a socotit că poate să cumpere materialele din bugetul local, iar mâna de lucru să o asigure cu oamenii de bună-credinţă, pricepuţi, din localitate. Şi a luat pe el hainele mai rele şi s-a apucat de măsurat, tăiat şi bătut cuie. Au lucrat oamenii vineri, sâmbătă, luni. Astăzi locul va fi gata.
„Va fi o serbare câmpenească, dar în loc de horă, vom juca fotbal. Se strâng oamenii din Aninoasa la Cupa Lup Ionel. Am zis să reparăm tribunele, că nu mai erau bune. M-au ajutat oamenii din oraş. Mâine (adică astăzi, marţi, 12 iulie – n.r.) vă invităm la Aninoasa, la un mic, o bere şi, mai ales, să priviţi câteva partide de fotbal. Încep cei micuţi, la ora 17, apoi vor continua cei mari”, ne-a mai informat primarul Aninoasei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii