Angajaţii lunii ianuarie la Apa Serv

Angajaţii lunii ianuarie la Apa Serv

Timp de citire: un minut
Ca urmare a analizării rapoartelor de activitate ale angajaților Apa Serv Valea Jiului pentru luna ianuarie 2017, conducerea societății a decis să acorde unui număr de 3 salariați titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”. 
Astfel, în cadrul activităților specifice atribuțiilor de serviciu, în prima lună a anului 2017 s-au evidențiat următorii noștri salariați:
• Alin Săceanu – şef serviciu Recuperare–Creanţe;
• Ioan-Aurel Maghier – instalator la Secţia apă–canal Petrila
• Anton Stoica – mecanic la Staţia de tratare a apei Zănoaga.
Aceştia împart titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”, al treilea premiu de acest fel instituit de Apa Serv Valea Jiului. Celor trei angajați, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.
”Îi felicit pe angajații noștri care își merită pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna ianuarie. În același timp, remarc faptul că, în cursul lunii ianuarie, foarte mulți dintre salariații noștri, de la cei din diverse niveluri de conducere și până la muncitori au fost într-o permanentă competiție pentru acest premiu, fapt care s-a reflectat în mod pozitiv în activitatea noastră cotidiană. Cred că instituirea acestui premiu este de bun augur și vom continua acest tip de competiție internă între salariații Apa Serv pe tot parcursul acestui an”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA.
Biroul de presă Apa Serv Valea Jiului

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii