ADR Vest- soluții pentru firmele cărora le-a fost afectată activitatea

ADR Vest- soluții pentru firmele cărora le-a fost afectată activitatea

Timp de citire: un minut

ADR Vest demarează campania ”EEN Can Help”, pentru firmele rămase fără furnizori, materii prime, sau soluții de a trece perioada de criză.

Campania este demarată prin Consorţiul RO-BOOST SMEs, ca parte a reţelei Enterprise Europe. Practic, se va acorda sprijin firmelor care au nevoie de furnizori și caută soluții alternative de aprovizionare, care nu au acces la diverse materii prime, care caută tehnologii pentru reconversia producției sau pentru ceic are vor să schimb emodelul lor de afaceri.

Echipa EEN din ADR Vest a contactat firme cu care a mai colaborat, care au semnalat următoarele probleme: recalibrarea furnizorilor de materii prime, suplimentarea conexiunilor în materie de furnizori, găsirea unor soluţii alternative de aprovizionare şi acces la materii prime (agrofood şi alte sectoare),  respectiv nevoia de inovare şi de a accede la tehnologii pentru reconversia şi extinderea producţiei sau serviciilor oferite.

Echipa Europe Entreprise Network de la ADR Vest va fi la dispoziția firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijini și consiliere. Serviciile urmează să fie adaptate în funcție de nevoile specifice ale fiecărei firme. Echipa-suport poate fi contactată la adresa de email eencanhelp@adrvest.ro.  Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici şi mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii