Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite,...

Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara

Newspapers on the computer keyboard close up

Timp de citire: un minut

Au fost create adrese de e-mail prin intermediul cărora cetăţenii pot transmite atât copia actului de identitate necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a evita deplasarea la unitatea de poliție, cetăţenii pot transmite dovada plății amenzii la adresa de e-mail oug41.2016.sr@hd.politiaromana.ro.

Totodată, adresa de e-mail pusă la dispoziția cetățenilor pentru obținerea de informații legate de emiterea certificatului de cazier judiciar este cazier@hd.politiaromana.ro.

Cetăţenii trebuie să ştie că, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei, iar certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

Informaţii utile şi legături către adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara pot fi consultate pe site-ul instituţiei https://hd.politiaromana.ro/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii